10.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési lehetőségek

Fizetés utánvéttel

Utánvétes fizetés esetén vállalod, hogy kézbesítéskor készpénzben (ha van rá lehetőség, bankkártyával a futárnál) fizeted ki a vásárolt termékek ellenértékét.

Utánvéttel történő fizetés esetén, amennyiben a rendelések együttes értéke meghaladhatja a 15.000 forintot fenntartjuk a lehetőséget, hogy a rendeléssel kapcsolatosan előleget, illetve telefonon vagy e-mailben további információkat kérjünk. Tekintettel arra, hogy a vásárolt termékeket a kérésedre gyártjuk le, és nincs módunk a termékeket másnak értékesíteni, ezért a megrendeléssel egyoldalúan vissza nem vonható kötelezettséget vállalsz a termékek átvételére és az ellenérték megfizetésére. Ha az információkérést visszautasítod, vagy ellentmondásos adatok szolgáltatsz, akkor az ajandekter.hu a megrendeléssel létrejött szerződéstől egyoldalúan elállhat.

Fizetés banki átutalással

Banki átutalás vagy banki készpénz befizetés esetén vállalod, hogy a rendelést követően átutalod, vagy bankszámlánkra a K&H Bank Zrt. bármely magyarországi bankfiókjába készpénzben befizeted a rendelt termékek ellenértékét.

Az általad vásárolt termékek gyártása csak a rendelés teljes ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követően kezdődik, a szállítási határidőt ehhez képest szükséges kalkulálni. Ha sürgős a szállítás, kérjük, küldd el nekünk e-mailben a banki fizetésed igazolását az info@ajandekter.hu email címre a rendelés számára való hivatkozással!

Szállítási lehetőségek

Webáruházunk az GLS Hungary szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként adjuk fel, melynek díja súlytó, mérettől, mennyiségtől függetlenül bruttó 1390 Ft.

Az utánvét kezelési költsége minden esetben bruttó 290 Ft.

A rendelés feladásáról emailben értesítjük, amely tartalmazza a nyomonkövetési kódot. A csomagot csak munkanapon kézbesítik, sikertelen kézbesítés esetén, az azt követő munkanap ismételten.